aperitief: coctail hilderwin met amuse bodje
tussengerecht: soepje
voorgerecht: ciabatta met hertfilet, geroosterde peer,veenbessen of cocquilles met chorizo en buternutpuree
hoofdgerecht: herstesteak met wintergarnituur en archiducsaus of heekhaasje met wintergarnituur en puree
dessert: dessert van de chef met koffie
om middernacht glaasje champagne (water,wijn inbegrepen tot 24U)
150 EURO PER PERSOON
MENU à € 36.00
Kaaskroketjes / Croquettes au fromage
~~~
Steak natuur/nature (supplement saus / sauce + € 3.00)
~~~
Dessert
MENU à € 45
Meloen Gandaham / Melon au jambon Ganda
of/ou Garnalencoctail (+5euro)
~~~
Entrecote natuur/nature (supplement saus / sauce + € 3.00)
of/ou
Vispannetje / Marmite de poissons
~~~
Dessert
ZEETONGMENU 60 euro
Slaatje gerookte zalm of garnaalkroketten 2st (+5euro)
gebakken zeetong
dame blanche of/ou Irish coffee
(Menu's zijn onveranderbaar / Les menus ne peuvent pas changer)
We werken steeds met verse producten !!!
© 2025 hilderwin.be with webcreator available